Duolingo

Com ja saps, fem servir alguns materials en anglès a les nostres classes. Per alguns alumnes, el fet que hi hagi activitats en anglès els pot representar un repte per millorar el seu nivell. Internet pot ser un bon aliat per millorar i es poden trobar molts llocs on poder treballar l’anglès d’una forma divertida.

Si vols saber quin és el teu nivell, he trobat una pàgina de la Universitat de Cambridge que et permet avaluar com estàs. Es tracta d’un test sobre diferents situacions que et donarà un resultat final. En el nostre cas triarem el test per a escoles. El pots trobar en aquesta adreça: Cambridge English test

Per a dispositius mòbils hi ha també diferents aplicacions, amb l’avantatge que t’aniran avisant de que facis alguns exercicis cada cert temps, per si no ets molt constant. Una d’aquestes aplicacions és Duolingo. Et fa un petit test per veure el teu nivell i et va proposant exercicis per avançar. De tant en tant et tornarà a recordar parts que ja has superat, per tal que no les oblidis.

Duolingo té també l’avantatge que ofereix una opció per grups classe que va mostrant el teu treball a mida que avances. Hem creat un nostre grup classe que s’anomena 1ESO. Si utilitzes Duolingo i indiques que vols formar part del grup classe, podré veure el teu treball a Duolingo i així podré seguir els teus progressos.

Es pot fer de diferents formes. La més directa és fer clic en aquest enllaç:
https://www.duolingo.com/o/zsjzzz

Si no et funciona, aquí tens més informació que et pot ser útil:

Un PDF amb les dades que has d’indicar al teu Duolingo si vols que jo pugui veure els teus progressos.
Mòbils o tabletes Android: L’aplicació et demanarà el codi de secció. Has de posar zsjzzz (tot en minúscules)
Mòbils o tabletes Apple: L’aplicació demana el correu del professor i la classe. Correu: joan959@gmail.com i classe 1ESO.


Alumnes destacats de cada setmana:
Donat que alguns de vosaltres heu compartit la vostra activitat amb mi, cada dilluns rebo un informe de la feina que heu fet durant la setmana anterior. Aquí posaré els alumnes que han tingut una activitat “destacable” durant la setmana i als que premiaré amb un punt positiu.

22/10/18 -> Pau D. (1A), Lidia U. (1A)
30/10/18 -> Pau D. (1A), Laura P. (1D), Paula B. (1A), Javier J. (1A), Neus G. (1A), Pol G. (1A), Blai M. (1A), Gerard V. (1A), Joan P. (1A), Irina S. (1A)
06/11/18 -> Abril C. (1D), Laura P. (1D)
12/11/18 -> Pablo L. (1A), Laia M. (1B), Isona B. (1D), Griselda B. (1D), Adrià O. (1D), Abril C. (1D), Xavier S. (1C), Aleix G. (1C)
19/11/18 -> Isona B. (1D), Adrià O. (1D), Aleix G. (1C), Marcel E. (1D), Anna I. (1C), Wenxuan G. (1B)
10/12/18 -> Adrià O. (1D)
18/12/18 -> Adrià O. (1D) I, a més, és el seu aniversari. Felicitats !!!
21/01/19 -> Adrià O. (1D) Aleix G. (1C)
18/02/19 -> Gairebé un mes sense gaire feina !!! Adrià O. (1D) Abril C. (1D), Etna A. (1B)
08/04/19 -> Avui gairebé dos mesos sense gaire feina !!! Wenxuam G. (1B)

Comments are closed.