Llicència d’ús

Els materials que podeu trobar en aquesta web provenen d’aquestes fonts:

 • Desenvolupament propi dels professors del seminari.
  Aquests materials es poden utilitzar lliurement sota llicència Creative Commons.
  Llicència de Creative Commons
  Llicència de Reconeixement-NoComercial 4.0 Internacional
  Aquesta llicència permet a qualsevol persona modificar, adaptar i crear a partir d’aquests materials, però sempre sense finalitat comercial. Les noves obres derivades d’aquestes modificacions han de reconèixer l’autoria dels materials originals, tampoc no poden ser utilitzades comercialment i no poden estar subjectes a una nova llicència d’ús diferent de la de l’obra original.
 • Materials de suport dels llibres de text amb els que treballem. Aquests materials han estat cedits per les editorials dels llibres de text dels nostres alumnes i, per tant, no són d’ús lliure. El seu ús està lligat a la compra dels llibres de text per part dels alumnes.
 • Recerques i adaptacions de materials trobats per Internet. Fa molt anys que recopilem i adaptem materials interessants per a les nostres classes i Internet és un món en el qual es poden trobar materials de molt alta qualitat. Aquests materials es troben identificats, s’indica la font original (si es coneix) i es respecta la seva llicència d’ús.

Estarem encantats que aquests materials us siguin útils per al vostre treball diari (si sou professors) o per al vostre aprenentatge (si sou alumnes). Ens agradaria també que ens féssiu arribar els vostres comentaris sobre l’ús que en feu, que us animéssiu a compartir amb nosaltres altres materials que utilitzeu (que podrien ser molt interessants per a nosaltres) i també que ens notifiqueu si heu fet modificacions per adaptar millor els nostres materials al vostre treball diari.

La majoria dels materials estan en format PDF, que generalment no és editable directament. Té l’avantatge que els arxius tenen poc pes (menys que en la majoria de versions de Word) i els formats i les presentacions es mantenen sense canvis, independentment de la versió de Word que utilitzeu o de les fonts, format de pantalla o altres paràmetres. Aquest format té l’inconvenient de que no permet editar directament. Si necessiteu qualsevol dels materials en format Word, només cal que ens ho demaneu.

Ens podeu trametre els vostres comentaris a l’adreça de correu: joan959@gmail.com

JoanN
Joan Nievas

Administrador de la web.

Comments are closed.