Descàrregues

Info EscolaEn aquesta pàgina podeu trobat totes les aplicacions d’Info Escola actualitzades a la seva darrera versió. Podeu descarregar diferents tipus d’aplicacions i per a diferents dispositius Windows, Android o iOS.
Molt important: Cada aplicació funciona única i exclusivament amb el sistema operatiu per al qual ha estat dissenyada, i no funcionarà en altres sistemes. Per exemple, no podrà utilitzar l’aplicació de l’editor de missatges per a Android en sistemes amb Windows o a l’inrevés.

Info Escola funciona amb un conjunt de bases de dades específic per a cada centre escolar, totalment independent de la resta de bases de dades d’altres centres. Aquestes bases de dades es poden ubicar en el servidor web del centre (requereix complir unes característiques tècniques determinades) o pot estar allotjat en els nostres servidors. Un cop creades les bases de dades, es poden generar les claus de servidor que relacionaran les aplicacions amb el servidor i amb les bases de dades.

Puc analitzar Info Escola sense donar d’alta un nou centre escolar?

Si. Per poder analitzar les funcionalitats de les aplicacions d’Info Escola sense disposar d’aquests paràmetres de configuració, hem creat una escola de demostració. Aquesta escola de demostració permet veure el sistema de treball de les diferents aplicacions amb algunes limitacions.

Quan descarregui alguna de les aplicacions deixi en blanc l’apartat de les claus del servidor i l’aplicació enllaçarà automàticament per treballar amb les dades d’aquesta escola de demostració. També ens pot sol·licitar la creació d’una escola/institut de forma temporal per veure el funcionament sense limitacions, omplint aquest formulari:

acrobat Info Escola – Formulari per sol·licitar una escola temporal

I aquí pot descarregar un manual general del conjunt d’aplicacions i una informació detallada del funcionament de cada aplicació:

acrobat Info Escola – Manual d’usuari


Generador de missatges

Editor1.3-Missatges

Descàrregues:

Windows IEeditor.exe (Windows – Versió 1.4 26-02-2015)
android IEeditor.apk (Android – Versió 1.3 04-02-2015)


Lector de missatges per a pantalles informatives

photo_2015-01-20_20-44-13

Descàrregues:

android IEtvR.apk (Android – Versió 1.4 23-03-2015) Release
android IEtvD.apk (Android – Versió 1.4 23-03-2015) Debug
Windows IEtv.exe (Windows – Versió 1.3 09-02-2015)


Gestor de notificacions mòbils (smartphone o tablet)

2015-01-31 19.40.37

Descàrregues:

android InfoEscola.apk (Android – Versió 1.4 03-03-2015)

I en aquest enllaç trobareu una guia per la instal·lació de l’aplicació per a telèfons i tablets Android.

acrobat  Info Escola – Guia d’instal·lació Android
notepad INS Domènech i Montaner – Codi per a alumnes i pares

Comments are closed.