Documentació

Documents per als alumnes

acrobat Informació del viatge (Presentació Bournemouth 2014)
Aquest document es lliura a tots els alumnes d’ESO de l’institut a finals de novembre.

acrobat Contracte de comportament per a intercanvis i sortides a l’estranger
Aquest document s’ha de portar signat per l’alumne i els seus pares o tutors.

acrobat Autorització per al bany
Dins de les activitats planificades durant l’estada a Anglaterra, s’inclouen algunes relacionades amb la platja i piscines. Els pares han de signar aquesta autorització per tal que els alumnes puguin participar en aquestes activitats.

bournemouth-03Documentació necessària

Per poder viatjar a Anglaterra amb alumnes menors d’edat cal una documentació una mica més complexa que si ets un adult. Tots els documents han de ser originals i no serveixen fotocòpies.

  • DNI.  Reviseu que no estigui caducat i que tampoc no caduqui com a mínim en els tres mesos posteriors a la data de tornada.
  • Passaport. També s’ha de revisar que no estigui caducat ni caduqui en els tres mesos porteriors.
    En cas de no tenir passaport es pot substituïr per una autorització de la policia nacional o els mossos d’esquadra. Cal que un dels pares vagi a una comisaria amb el DNI seu i del menor i el llibre de familia. Aquesta autorització val per 90 dies, o sigui que s’haurà de fer en els tres mesos anteriors a la sortida.
    Si teniu passaport no cal l’autorització.
  • Tarja sanitària europea. No serveix la tarja sanitària normal (de color blanc). Aquesta és una tarja que serveix per a tota Europa i és de color blau fosc. S’ha de demanar a l’oficina de la Seguritat Social.

Comments are closed.