Informació

Fa uns cursos que a l’Institut Domènech i Montaner organitzem unes estades d’estiu a Anglaterra per millorar l’aprenentatge de la llengua anglesa per part dels nostres alumnes. Les estades tenen lloc a final de curs, un cop acabades les classes.

P1040488

Els alumnes conviuen amb famílies seleccionades per l’escola i assisteixen a classe cada dia en sessions de tarda (alumnes fins als 16 anys) o en sessions de matí (alumnes majors de 16 anys).

L’estada té una durada de dues setmanes (generalment de diumenge a diumenge). De dilluns a divendres assisteixen a diferents activitats durant el matí (visites, excursions, jocs tradicionals, platja, piscina, bowling, lazer quest, parc aquàtic, etc.) i classes durant la tarda (tres sessions de classe d’una hora cada dia).

El dinar el fan a l’escola amb un servei de “packed lunch” i els alumnes tornen a casa quan acaben les classes a les 6 de la tarda. El cap de setmana intermig (entre la primera setmana i la segona) es realitzen excursions de tot el dia a ciutats importants com ara Londres, Oxford, Bath, Portsmouth, … o excursions a llocs emblemàtics com ara Stonehenge.

school

Tota la gestió i el seguiment de l’estada a Anglaterra està sempre controlada per professors de l’institut, que viatgen amb els alumnes i conviuen amb ells durant l’estada, els acompanyen a les activitats, les sortides i realitzen el seguiment de les classes.

L’escola

La SSE (Southbourne School of English) és l’escola on els alumnes segueixen les classes. Podeu obtenir més informació sobre l’escola, i els diferents cursos que imparteixen, en aquest link:
web www.southbourneschool.co.uk

Bournemouth

Bournemouth és una localitat situada a la costa i, per tant, té platges. Algunes de les activitats es realitzen a la platja. És una de les zones d’Anglaterra amb el menor nivell de pluges, tot i que és Anglaterra i sempre tocarà algun xàfec. Podeu obtenir més informació sobre turisme a Bournemouth a la web oficial de la ciutat:
web www.bournemouth.co.uk

Aquesta és la situació de Bournemouth a Anglaterra:

england      P1030773

Planning general

Diumenge: Sortida en autobús de l’institut cap a Barcelona (si es vola a l’aeroport de Southampton) o a Girona (si es vola a l’aeroport de Bournemouth). Autobús fins a Bournemouth i arribada a l’escola on les famílies els recullen. La sortida es realitza des del carrer Vinebre, a la part dreta de la rotonda pujant des de Reus.

Primera setmana

Dilluns: Al matí tots els alumnes realitzen un test de nivell per formar els grups. Després hi ha un recorregut per Bournemouth i activitats a la tarda.
Resta de la setmana: Activitats al matí (alumnes júniors) i classes a la tarda. Quan finalitzen les classes els alumnes marxen cap a casa. Els alumnes majors de 16 anys tenen les classes al matí i les activitats a la tarda.
Dissabte: Excursió de tot el dia. Londres, Oxford, Bath, Portsmouth, …
Diumenge: Excursió de tot el dia. Londres, Oxford, Bath, Portsmouth, …

Segona setmana

De dilluns a divendres: Matí: Activitats diverses. Tarda: Classes.
Dissabte: Dia lliure amb les famílies
Diumenge: Sortida en autobús de l’escola cap a l’aeroport. Vol a Barcelona o Girona. Autobús fins a Reus i arribada a l’institut on les famílies els recullen.

Comments are closed.