Umi Study

Totes les gestions de preparació, reserva i seguiment de l’estada a Anglaterra estan sempre controlades per professors de l’institut, que viatgen amb els alumnes i conviuen amb ells durant l’estada, els acompanyen a les activitats, les sortides i realitzen el seguiment de les classes.

Tot i així, algunes gestions s’han de realitzar “in situ” a Bournemouth i tenim la sort de comptar amb la Raquel.  Ella va afavorir el primer contacte de l’institut amb l’escola, amb les famílies i amb la zona de Bournemouth. Ens va ajudar a analitzar les diferents ofertes d’escoles de la zona, ens va ajudar a trobar la SSE (Southbourne School of English) que és l’escola que s’adapta millor als nostres requeriments, ens realitza algunes gestions de reserves, la tria d’activitats complementàries, l’organització de transports, la selecció de les famílies i altres gestions amb l’escola.

umiRaquel Meco és una de les integrants de Umi Study, una empresa dedicada a gestionar estades a Anglaterra, tant de grups en edat escolar (com el nostre), com d’alumnes individuals o adults, seleccionant diferents zones, diferents escoles i els plans d’estudi per trobar el més interessant per cada cas.
Umi està especialitzada en el mercat espanyol (Raquel és espanyola) i també en el mercat japonès (Keiko, la seva companya de feina, és japonesa). Per tant, es poden realitzar totes les gestions en castellà, en japonès o en anglès.

web http://www.umistudy.co.uk
Mail: info@umistudy.co.uk

Comments are closed.