Fotos de les excursions cap de setmana

Per al dissabte i el diumenge del cap de setmana intermig generalment planifiquem dues sortides de tot el dia. Londres, Oxford, Salisbury, Stonehenge, Bath o Portsmouth han estat algunes de les destinacions triades.

Entre setmana, durant el matí, també es planifiquen altres excursions més properes com New Forest, Christchurch, Poole o el centre de Bournemouth, que podeu veure a l’apartat d’Excursions rodalies.

London

Oxford
Oxford és una de les ciutats angleses més conegudes, potser per la seva universitat o per les curses de rem contra Cambrigde. Tota la ciutat està plena d’edificis impressionants i també té una xarxa de canals navegables que la travessen.

Oxford Christchurch College
La Universitat d’Oxford està formada per 38 Colleges i 6 Permanent Private Halls. Un dels colleges més coneguts és aquest (Christchurch College) on es van filmar parts de les pel·lícules de Harry Potter.
Les escales, diferents passadissos i, especialment, el menjador, són els llocs més fotografiats pels visitants (el dia de la nostra visita el menjador estava preparat per un casament).

Salisbury
És una petita ciutat que té una de les catedrals més boniques d’Anglaterra. Està propera a Stonehenge i generalment es programa la visita a Salisbury al mateix temps que la del monument megalític.

Stonehenge
És un monument prehistòric força estrany, ja que no es coneix ni el seu orígen ni d’on van treure els materials per crear-lo. En un radi d’uns quants centenars de quilòmetres no es troben pedres semblants a les que formen el monument, i algunes d’aquestes pedres poden pesar fins a 20 tones (20.000 quilograms). Amb els mitjans de construcció de fa uns quants milers d’anys … com s’ho van fer?

Comments are closed.