Tema 8: Les funcions vitals en els animals

1. Dossier del tema

El dossier del tema és el document més important de les nostres classes. És un document en paper que has d’anar completant a mida que anem explicant els continguts del tema. Conté espais on has de prendre apunts del que anem explicant a classe i conté també alguns exercicis per comprendre millor el tema.
No és una fitxa més que s’hagi de completar i ja està. Serà el teu resum del tema, en el que tens agrupades totes les idees importants que hem estudiat i també el que explica a classe el professor. El pots utilitzar com a referent dels continguts més importants del tema per estudiar i, a més, molt important, serà necessari presentar-lo completat per poder fer l’examen.
acrobat Dossier de treball del tema

2. Llibre

Per a aquest tema utilitzarem com a base el llibre de text (en format paper). Com sempre, si tens algun problema i l’has perdut o l’has deixat oblidat a l’institut, pots utilitzar aquests documents per consultar-lo.
acrobat Tema 8 del llibre de text

3. Vídeos

Aquest tema és nou (no apareixia en cursos anteriors) i encara no tenim més recursos per oferir-te relacionats amb ell. En una mica de temps estarem al dia.

4. Altres materials

 

Comments are closed.